Sanitet

Udvalget af sanitetsprodukter på det danske marked er ganske omfattende, og det kan være svært at finde ud af, hvilket toilet eller hvilken håndvask man vil blive mest tilfreds med i mange år fremover.

Tag en snak med os om det rette valg, så sørger vi for korrekt montering og tilpasning af produktet i dit badeværelse.

Nedenstående leverandører anbefaler din VVS-installatør.

Geberit

Komplette WC-systemer til dit toilet

Harmoniske proportioner, kvalitetsmaterialer og sofistikeret teknologi: Geberit Monolith modulet til WC’er fremhæver keramikskålen og passer perfekt til både små og store badeværelser.

Uanset hvilken farve du vælger til glasfronten, får Monolith modulet ethvert WC til at fremstå elegant.

Den komplette løsning finder man med Geberit Monolith og det nye Geberit AquaClean Sela, der tilsammen skaber et smukt og stilrent udtryk.

Kort om Geberit

Geberit-gruppen er den europæiske markedsleder inden for sanitetsteknologi og har global orientering. Lige siden grundlæggelsen af virksomheden i 1874 har vi altid været pionerer i branchen og har konstant ført an i udviklingen med vores omfattende systemløsninger.

Geberits produktsortiment er designet til brug i nye bygninger samt i renoverings- og moderniseringsprojekter. Det omfatter produktserier som sanitetssystemer og rørsystemer. Produkter med mærkenavnet Geberit er innovative, holdbare og økologisk effektive og leverer sanitetsløsninger i allerhøjeste klasse.

Gustavsberg

Komplette badeværelsesløsninger fra Gustavsberg

Gustavsberg har længe været en miljøcertificeret virksomhed, hvilket vi er stolte over og rigtig glade for. Men i stedet for at hvile på laurbærrene arbejder vi i dag endnu hårdere med vores målsætning om, at Gustavsberg skal påvirke miljøet så lidt som muligt.

Vores indsats i forhold til bæredygtighed gennemsyrer enhver del af vores arbejde – fra den indledende projektstart til det færdige miljøsmarte badeværelse, der bidrager til, at du som bruger sparer både energi og penge. Og så er det samtidig skånsomt over for miljøet.

Du kan læse mere om vores produkter på www.gustavsberg.dk.

Ifö

Energi- og miljøvenlige toiletter fra Ifö

Badeværelset er et af hjemmets mest anvendte rum. Det kræver blandt andet et toilet af høj kvalitet, som er driftssikkert og funktionelt i mange år. Toilettet bør samtidig være vandbesparende med 4/2 liter dobbelt skyl. Samlinger samler smuds, derfor er alle Ifö Sign Art og Ifö Sign toiletter forsynet med en heldækkende cisternekappe af porcelæn, så man undgår samlingen mellem cisterne og cisternelåg.

Samtlige Ifö Sign Art og Ifö Sign toiletter er som standard forsynet med funktionen ”Fresh WC”. Det giver mulighed for at anvende Fresh tabletter til at holde badeværelset frisk og velduftende. Samtidig er alle Ifö Sign og Sign Art toiletter fremstillet med den specielle rengøringsvenlige glasur – Ifö Clean. En speciel glasur som gør det ekstra nemt at fjerne kalk og snavs.

På de følgende sider kan du se sortimentet af Ifö Sign toiletter samt andre Ifö toiletmodeller som kan dække et hvert behov.